Despăgubiri auto 2019: Cui trebuie să te adresezi, dacă găsești mașina avariată în parcare

Mașina ta a avut de suferit după ravagiile pe care le-a făcut vremea în aceste zile în București, Ilfov sau în alt județ din țară? Iată, cui trebuie să îi ceri despăgubiri! Dacă ai găsit mașina avariată de copaci în parcare, iată cine trebuie să îți acopere paguba! Nu e ușor și te costă câteva drumuri, dar îți poți recupera banii.

Conform legii, dacă un copac situat pe domeniul public ţi-a strivit maşina poţi fi despăgubit pentru avariile cauzate, iar cel care răspunde este statul. Mai exact instituțiile publice îți vor da banii înapoi pentru paguba creată. ”  Efectivele MAI – pompieri şi poliţişti rutieri – au intervenit pentru degajarea a peste 2.200 de copaci şi 44 de stâlpi care au avariat 363 de autoturisme.”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

Despăgubiri auto 2019! Cum îți iei banii dacă ai avut mașina avariată de copaci în parcare

Ploaia îngheţată a făcut prăpăd, atât în Capitală cât şi în 18 judeţe din ţară. Dacă ai găsit mașina avariată în parcare nu te panica. Poți să fii despăgubit. ISU a anunțat că 2.200 de copaci au căzut peste maşini, pe străzi şi trotuare, pe şine de cale ferată şi de tramvai în aceste zile, când ploaia înghețată a lovit România. Au fost afectate 363 de autoturisme, iar dacă ești printre proprietari, iată ce trebuie să știi ca să fii despăgubit de stat.

2.200 de copaci au căzut în ultimele zile după ploaia înghețată care a lovit România

Dacă ai mașina avariată  de copacii ce au căzut din cauza ploii înghețate poți să fii despăgubit. Cine trebuie să îți dea banii și cum procedezi ca să îi primești? Iată, care sunt pașii pentru ca mașina să fie reparată pe banii statului. În tot acest proces, partea cea mai importantă e ca cei de la ISU să constate avaria și să îți elibereze o dovadă în acest sens. Deci iată care sunt pașii ca să…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata