Din 18 septembrie, se reia spectacolele la teatrul Nottara

41

La teatrul Nottara se reia reprezentaţiile indoor, începând din 18 septembrie, cu spectacolul „Oglinda”, o poveste muzicală de Cristina Juncu, ce se va juca la Sala Horia Lovinescu, cu începere de la ora 19,00.

Astfel, acesată montare după texte de I.L.Caragiale este o poveste muzicală de Cristina Juncu, pe beat-uri de Sever Bârzan şi Iulian Sfircea. Din distribuţie fac parte Rareş Andrici, Mihaela Subţirică, Vlad Bălan, Cristina Juncu, Crenguţa Hariton, iar scenariul este semnat de Vlad Bălan şi Cristina Juncu, anunţă reprezentanţii teatrului într-un comunicat transmis AGERPRES.

”Direct din cancelaria drăcuşorilor, repetent a 25.361-a oară, Aghiuţă e pedepsit şi trimis pe pământ, unde aterizează în… vagonul restaurant al acceleratului 333, Oradea-Bucureşti, staţionat în clipa aceea la Băicoi. Şi aşa începe povestea. O poveste cu multă muzică şi mult umor, în care veţi redescoperi lumea nebună a lui Caragiale printre note muzicale, reinventată şi amuzant (re)consemnată de Cristina Juncu, într-o călătorie „de plăcere” braţ la braţ cu cele mai simpatice personaje din schiţele lui”, se arată în descrierea spectacolului.

Iar pe 19 septembrie, de la ora 19,00, este programat, la Sala George Constantin, spectacolul „Citadela”, în regia Ligiei Ciornei, iar pe 20 septembrie, de la aceeaşi oră, se joacă „Thailanda” de Dimitris Kechaidis şi Eleni Chaviara, montare semnată de Alexandru Jitea. Din distribuţie fac parte Andreea Măcelaru Şofron, Victoria Cociaş, Cristina Stoica Ivanciuc, iar scenografia este semnată de Ştefan Caragiu.

Pentru următoarea reprezentaţie de la Sala Horia Lovinescu, cu spectacolul „Efecte colaterale”, va avea loc pe 26 septembrie. Din distribuţie fac parte Alexandru Repan, Vlad Zamfirescu, Şerban Gomoi, Dan Bordeianu, Luminiţa Erga, Nadiana Sălăgean, Ioana Calotă, Laura Vasiliu, Diana Roman.

Spectacolul îmbină surprinzător piesele unui puzzle de familie şi analizează, cu mult umor şi atenţie la nuanţe, riscul fiecăruia dintre noi de a-l pierde pe celălalt pe drumul propriei împliniri. Poveşti în poveşti se intersectează într-un oraş aglomerat, iar efectele colaterale ale întâlnirii unor oameni legaţi între ei prin fire sufleteşti nevăzute se amplifică gradual până când anulează distanţa dintre comic şi tragic, se arată în prezentarea acestui spectacolul.

Aşadar, toate aceste evenimente se vor desfăşura în conformitate cu prevederile impuse, pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19, precizează organizatorii.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata