Din cauza unui accident,trenul R 2231 Remetea Mică-Timişoara Nord, a avut o întârziere de 130 de minute

225

Miercuri 3 februarie, în jurul orei 6:00, trenul R 2231, care circula pe relaţia Remetea Mică – Timişoara Nord, a surprins şi lovit un autoturism, la trecerea la nivel semnalizat cu indicator rutier (IR), de la km 6+360, informează purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

În această zonă, nu au fost afectate alte trenuri, doar R 2231, care a ajuns la destinaţie cu o întârziere de 130 de minute.

„Trenul a staţionat la locul accidentului până la finalizarea procedurilor desfăşurate de reprezentanţii Poliţiei TF”, a precizat Oana Brânzan.

O femeie care conducea un autoturism a fost transportată la spital în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, în urma unui accident feroviar care a avut loc, miercuri, pe raza localităţii Giarmata Vii din judeţul Timiş. În accident a fost implicat trenul Regio 2231, care circula pe relaţia Remetea Mică – Timişoara şi autoturismul condus de victimă, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş.

În tren se aflau 30 de călători care nu au necesitat îngrijiri medicale, iar în autoturism se afla doar femeia, care a rămas încarcerată în urma impactului. Victima a fost extrasă de echipajele de descarcerare şi predată în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, unui echipaj SMURD cu medic, care a transportat-o la spital.

La faţa locului, pompierii au intervenit cu o autospecială de primă intervenţie, două autospeciale de descarcerare, trei echipaje SMURD şi 17 subofiţeri.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata