Disneyland Paris va fi redeschis pentru public din data de 17 iunie

145

Principala destinație turistică privată din Europa, Disneyland Paris, se va redeschide pentru public în data de 17 iunie, au anunțat luni reprezentanții acestui parc de distracții, care a rămas închis din 30 octombrie 2020 din cauza pandemiei de COVID-19, informează AFP.

„Ne face plăcere să anunțăm că Disneyland Paris se va redeschide începând din 17 iunie 2021 cu Disneyland Parks și Walt Disney Studios, Disney’s Newport Bay Club și Disney Village”, au indicat într-un comunicat reprezentanții parcul situat în Marne-la-Vallée, o localitate situată în apropiere de Paris, scrie Agerpres.

„Redeschiderea noastră va fi însoțită de măsuri de sănătate și de siguranță adecvate”, precizează comunicatul publicat pe site-ul parcului de distracții, care nu oferă însă detalii cu privire la capacitatea la care va funcționa Disneyland Paris. După ce și-a încetat activitatea între 13 martie și 15 iulie 2020, Disneyland Paris a fost din nou închis, începând din 30 octombrie.

În ultima perioadă, parcul de distracții și-a amânat deja de mai multe ori redeschiderea, programată inițial pentru 13 februarie, apoi pentru 2 aprilie, din cauza restricțiilor sanitare din Franța.

În Statele Unite, parcul tematic Disneyland din Anaheim, la sud de Los Angeles, s-a redeschis la sfârșitul lunii aprilie, însă funcționează la 25% din capacitatea sa obișnuită de primire.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata