Doliu în lumea muzicii. Celebrul cântăreț a murit în timp ce filma un videoclip. Avea doar 35 de ani

Justin Carter, cântăreț de country, a murit după ce o armă pe care o folosea în videoclipul său s-a descărcat accidental. Bărbatul avea doar 35 de ani. Mama artistului , Cindy McClellan, a declarat, pentru Fox News, că fiul său se afla la filmările unui videoclip muzical în Huston Texas, în cursul zilei de sâmbătă. „A fost un artist minunat”, a mai declarat, îndurerată, mama cântărețului Justin Carter.

Justin Carter, cântăreț, s-a stins din viață la filmările unui videoclip

Incident de neimaginat! Justin Carter, cântăreț al genului country, a murit în timpul filmărilor unui videoclip. Totul s-a petrecut în cursul zilei de sâmbătă, după ce arma pe care o folosea în video s-a descărcat. „Pistolul s-a descărcat și l-a împușcat în colțul ochiului”, a declarat mama artistului, Cindy McClellan, despre tragicul incident. „El a fost vocea, avea tot pachetul și vom încerca din răsputeri să-i păstrăm amintirea vie”, a mai sus sursa citată.

Carter a lăsat în urmă două fiice, Dixie și Kaylee. Famili cântărețului a creat un GoFundMe pentru a putea acoperi costurile funerariilor, dar și pentru a aduce trupul neînsuflețit al artistului de la Hustos Texas la San Antonio, locul unde își va dormi somnul de veci. Mama cântărețului a afirmat faptul că acesta se afla în armata SUA, dar că nu este sigură că îndeplinește toate condițiile pentru înmormântarea militară. „A fost o persoană minunată, foarte iubitoare și a iubit foarte mult pe Dumnezeul nostru”, a spus McClellan. „Avea o Biblie în camera lui, în casă, avea una și în camionul lui.”

Justin Carter, decedat în urma unei descărcări ale unei arme folosite într-un videoclip muzicalJustin Carter, decedat în urma unei descărcări ale unei arme folosite într-un videoclip muzical

Mesajul familiei lui Carter, după decesul acestuia

„Vă rugăm să păstrați fmailia lui Justin în rugăciunile voastre și să o aveți în minte și suflet în această perioadă dificilă. Justin nu mai este cu noi, ne va lipsi mereu din amintire. El a…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata