Doliu în lumea muzicii. David Berman a murit la vârsta de 52 de ani. Cum a fost găsit

David Berman s-a sinucis! Doliu în lumea muzicii, după moartea tragică a cântărețului David Berman! Celebrul cântăreț și compozitor, care în anii 90 a format trupa indie Silver Jews, a murit la numai 52 de ani.

Cântărețul David Berman s-a sinucis

Colegi de-ai artistului au scris joi pe retelele de socializare ca David Berman și-a pus capăt zilelor. Artistula mai avut câteva tentative de suicid și în trecut, însă de fiecare dată a fost salvat.

Berman, cunoscut si ca poet și creator de benzi desenate, urma să plece în turneu chiar sâmbătă. Berman s-a luptat în trecut cu dependența de droguri și a supraviețuit mai multor supradoze. Este cunoscu că cel puțin o dată a încercat să se sinucidă.

Cântărețul David Berman s-a sinucis

David Berman a început să facă muzică din timpul facultății

Trupa din care făcea parte a înregistrat șase albume de studio în perioada 1994 – 2008. Ulterior, artistul s-a concentrat mai mult pe poezie, lansând două volume.

David Berman a început să facă muzică din timpul facultății, în New Jersey, împreună cu mai mulți colegi de-ai săi. Primele spectacole le-a avut în campusul universitar unde era cazat.

Articolul Doliu în lumea muzicii. David Berman a murit la vârsta de 52 de ani. Cum a fost găsit apare prima dată în Stiri Mondene.

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata