DOLIU pentru OVidiu Hategan! Nu se mai termina tragediile in fotbal

126


A primit trista veste chiar pe teren, in timp ce arbitra meciul dintre Olanda si Germania, din National League, care s-a termin la egalitate, scor 2-2.
Jurnalistii au prins cadre cu Ovidiu Hategan cand acesta a izbucnit in lacrimi la aflarea decesului. Vestea aprimit-o in pauza partidei iar la finalul olandezul Virgil van Dijk l-a consolat, imbratisandu-l si spunandu-i ca ii pare rau.
Doliu pentru Ovidiu Hategan

Virgil van Dijk a observat ca Hategan avea lacrimi in ochi si dupa ce a vrut sa dea mana cu el, i-a spus ceva la ureche. Van Dijk a spus pentru Fox Sport ce i-a marturisit Hategan la sfarsitul meciului.
“Mi-a spus ca mama lui a murit recent. S-a lăsat copleșit de emoții și a început să plângă. L-am consolat și i-am spus că a arbitrat foarte bine. Este puțin, dar sper că l-a ajutat”, a povestit Van Dijk, conform sport.ro.
Din cauza unor probleme grave de sanatate, mama lui Hategan era internata in spital, urmand ca restul familiei sa-l tina informat cu privire la starea acesteia de sanatate.

Referee Ovidiu Hategan recently lost his mother. Right after the FT whistle Virgil van Dijk went towards him to comfort him, while crying. This is beautiful.
pic.twitter.com/NnHJMGCCGO
— AFC Ajax (@TheEuropeanLad) November 19, 2018

Articolul Doliu pentru Ovidiu Hategan! A izbucnit in lacrimi pe teren la auzul vestii ca mama sa a murit VIDEO apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata