Drăghici către Iohannis: Eram cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Piteştiul de Sibiu printr-o autostradă

0

Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat ''fără nicio logică'' propunerile pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării fără ca echipa sa să fi terminat analiza, a afirmat vineri deputatul PSD Mircea Drăghici, propus pentru portofoliul Transporturilor.

"Păcat, domnule Preşedinte Iohannis! Am fi avut amândoi ocazia să intrăm în istorie! Dumneavoastră aţi fi dat un semn de normalitate şi aţi fi arătat că doriţi să colaboraţi, iar eu aş fi putut demonstra că sunt un bun partener în proiectele pentru ţară. Din păcate, aţi ales altceva! Aţi ales să refuzaţi, fără nicio raţiune, fără nicio logică, fără să faceţi o analiză! E păcat, domnule Preşedinte Iohannis, să veniţi după atât timp să spuneţi că echipa dumneavoastră nu a terminat analiza asupra numirilor. Dacă nu aţi terminat analiza asupra numirilor, cum aţi putut refuza?!", a spus Drăghici într-o postare pe Facebook.

El a arătat apoi unde "a greşit" preşedintele prin acest refuz.

"Ambii, şi eu, şi dumneavoastră, eram cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Piteştiul de Sibiu printr-o autostradă! De asemenea, Olguţa Vasilescu şi cu mine am fi fost cei mai îndreptăţiţi aleşi să unim Piteştiul de Craiova printr-o autostradă, amândoi din poziţiile de ministru pentru care am fost propuşi. Şi, domnule Preşedinte Iohannis, amândoi, şi eu, şi dumneavoastră, eram exact persoanele potrivite aşa încât unul să ceară spre aprobarea CSAT o strategie de diminuare a vulnerabilităţii naţionale în infrastructura rutieră şi de transport la care am lucrat, iar celălalt sa o pună pe ordinea de zi spre aprobare. Sunt convins că puteam astfel debloca cu celeritate investiţiile şi achiziţiile publice. Şi sunt doar câteva argumente pentru care refuzul nu poate fi unul de oportunitate. Şi dacă am terminat cu oportunitatea, să vorbim şi despre legalitate. Probabil că o să motivaţi că sunt un penal de rang înalt, aşa…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close