Dragnea: Am avut o discuţie bună la Madrid cu Timmermans, Stanişev, Bullman, în care fiecare am înţeles cum stăm

0 104

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că s-a întâlnit la Madrid cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, cu preşedintele PES, Serghei Stanişev, şi cu liderul Grupului S&D din Parlamentul European, Udo Bullman, cu care a avut o "discuţie bună", în cadrul căreia s-a convenit să nu mai existe informaţii nereale care "circulă de la unul la altul".

Întrebat cum comentează declaraţia lui Timmermans, care a susţinut că Dragnea "nu ştie ceea ce vorbeşte", cu referire la cele discutate la Madrid la Congresul Socialiştilor Europeni, preşedintele PSD a afirmat: "Poftim!? (…) Sincer, nu am citit şi, dacă nu am citit, mă abţin foarte tare să comentez. Eu ştiu ce am discutat. Am avut o întâlnire cu Frans Timmermans şi cu Serghei Stanişev şi cu Udo Bullmann, Udo Bullmann fiind liderul Grupului Social Democrat din Parlamentul European, o discuţie lungă şi, după părerea mea, bună, în care cred că fiecare am înţeles cum stăm şi fiecare a înţeles de la celălalt ce îşi doreşte şi am convenit ca, în perioada următoare, să avem discuţii în aşa fel încât să nu mai existe informaţii nereale care să circule de la unul la altul. Eu ştiu ce a zis Timmermans în speech-ul de la congres. Ce spuneţi dumneavoastră nu am citit şi îmi vine greu să cred".

La insistenţele jurnaliştilor care i-au spus liderului social-democraţilor că Timmermans se referea la o întâlnire avută cu Liviu Dragnea după discursurile oficiale de la Congres, respectiv că a dat de înţeles că nu ar avea încredere în angajamentele luate de el, preşedintele PSD a spus: "Eu m-am angajat la acea… De fapt, nu m-am angajat, am spus la acea discuţie că o să mă abţin să mai comentez despre declaraţii sau cuvinte care nu mi se spun în faţă, deocamdată. În acest sens, nu vreau să comentez. Aştept să văd ce se întâmplă în zilele următoare".

Liderul PSD a declarat, în context, că "există o…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata