Dragnea despre raportul MCV: România să legifereze aşa cum o face fiecare stat membru UE

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni că România trebuie să legifereze aşa cum o face fiecare stat din Uniunea Europeană, referindu-se la raportul MCV publicat recent de Comisia Europeană.

Întrebat cum comentează raportul MCV, Dragnea a spus: "Eu susţin foarte mult ca România să procedeze, să acţioneze, să legifereze exact aşa cum o face fiecare stat membru din Uniunea Europeană. Asta cred eu. Mai pe larg despre MCV şi despre rezoluţia din Parlamentul European mâine, cel mai târziu poimâine, că acum chiar avem de discutat, mai ales după ce s-a întâmplat şi la Paris, din nefericire, şi alte lucruri", a declarat Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional la PSD.

Comisia Europeană a recomandat României, în raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, să suspende imediat punerea în aplicare a legilor Justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare şi să le revizuiască ţinând seama pe deplin atât de recomandările formulate în cadrul MCV, cât şi de cele formulate de Comisia de la Veneţia şi de Grupul de state împotriva corupţiei al Consiliului Europei (GRECO). AGERPRES/(A – autor: Cătălina Matei, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruştei)

 

Citiţi şi:

 

CExN al PSD a votat noua formulă a cabinetului Dăncilă

 

Dragnea: Fifor, preşedinte interimar al Consiliului Naţional PSD; Ştefănescu, secretar general interimar

 

Organizaţia PSD Ilfov – dizolvată de CExN; Firea – demisie din funcţia de vicepreşedinte

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata