Dragnea: Este doar dorinţa lui Iohannis de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat

Bugetul "a fost construit foarte bine şi foarte riguros", voinţa şefului statului fiind de "a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României", a afirmat sâmbătă preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"N-avem ce să modificăm, pentru că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros. Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României", a afirmat liderul social-democrat unde a participat la Conferinţa de alegeri a PSD Ialomiţa.

Dacă Guvernul va adopta Ordonanţă de Urgenţă pentru aprobarea plafoanelor bugetare, a spus el, săptămâna viitoare va fi adoptat bugetul şi retrimis la Cotroceni.

"Să-l semneze şi să-l promulge să se publice pentru ca milioane de copii români să beneficieze de alocaţii, programele de investiţii să înceapă să se deruleze în forţă, programele pe sănătate unde s-au alocat sume uriaşe să înceapă să se deruleze", a adăugat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că va retrimite Parlamentului spre reexaminare Legea bugetului de stat pe anul 2019.

"Voi retrimite Parlamentului pentru corectură şi îmbunătăţire Legea bugetului pe anul 2019. Mesajul este simplu: faceţi un buget sănătos pentru România! Parlamentul are ocazia, dar în primul rând responsabilitatea să facă rapid corecţiile necesare, astfel încât bugetul chiar să fie unul pentru dezvoltarea României", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni. AGERPRES/(A – autor: Oana Ghiţă, editor: Cătălina Matei, editor online: Irina Giurgiu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata