Dragnea, explicaţie pe Facebook, despre PIB: Ar fi fost cu cel puţin 10% mai mare, dacă toate instituţiile statului ar fi urmărit interesul României şi nu destabilizarea coaliţiei”


Liviu Dragnea a scris, luni, pe Facebook, că veniturile bugetare şi PIB-ul ar fi fost cu cel puţin 10% mai mari, dacă toate instituţiile statului ar fi urmărit interesul României şi nu destabilizarea coaliţiei de guvernare”.

Preşedintele PSD a comentat la o postare de pe pagina sa de Facebook, în care vorbea despre veniturile bugetare, pe anul 2018.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus față de anul 2016, reprezentând o creștere de 32%!! PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus față de 2016, adică o creștere de 25%!! Sunt cele mai mari creșteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”, spunea Dragnea, în postare.

Un internaut i-a scris liderului PSD: „Felicitari pentru program domnule Dragnea!! Ar fi fost mult mai mare PIB -ul României dacă actuala coaliţie ar fi fost mult mai determinată. Nu ştiu de ce umblaţi cu mănuşi, când noi aşteptăm mai mare determinare. Aţi avut realizări incontestabile. Nu trebuie sã uitaţi cã cel mai mare adversar pentru voi (şi pentru speranţele noastre) e timpul!!! E un motiv mãrunt preşedenţia UE pentru a nu-l suspenda şi acuza pe infractorul klauSS!!!!”.

Liderul PSD a răspuns: „Aveţi dreptate. Atât PIB-ul cât şi veniturile bugetare ar fi putut fi cu cel puţin 10% mai mare, dacă toate instituţiile statului ar fi urmărit interesul României şi nu destabilizarea actualei coaliţii”.

Postarea lui Liviu Dragnea a strâns peste 2.400 de comentarii şi 1.300 de share-uri.

Citeşte şi: Guvernul Boc a înmuiat pedepsele pentru pedofili, Guvernul Cioloș le-a lăsat la fel, iar Guvernul Dăncilă nu e interesat!

Post-ul Dragnea, explicaţie pe Facebook,…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata