Dragnea, întrebat dacă un nou refuz al lui Iohannis este motiv de suspendare: „Dacă va sări din nou cu picioarele pe Constituție ne vom întâlni și vom decide”

0 99

 Dragnea, întrebat dacă un refuz al lui Iohannis este motiv de suspendare din funcţie: „Dacă va sări din nou cu picioarele pe Constituție ne vom întâlni și vom decide”, a spus liderul PSD, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional în care s-a decis trimiterea a două noi propuneri pentru ministerele Dezvoltării Regionale şi Transporturi.

„În cazul în care refuză, o să acționăm constituțional. Dacă va sări din nou cu picioarele pe Constituție ne vom întâlni și vom decide”, a spus preşedintele PSD.

Liderul PSD a fost întrebat şi dacă Lia Olguţa Vasilescu nu reprezintă un pericol pentru el ca preşedinte al partidului, după ce a apărut informaţia că nu o susţine la Dezvoltare Regională.

„Orice femeie din interiorul PSD reprezintă un pericol pentru orice bărbat din interiorul PSD”, a răspuns Dragnea.

„Nu reprezintă niciun pericol pentru mine. Pentru mine, ca preşedinte al partidului, reprezintă un pericol cei care sunt în diverse funcţii, instituţii şi care împreună au făcut o organizaţie subterană şi cu care ne batem în continuare. În interiorul partidului nu există pericol pentru mine pentru că încă nu am ajuns la bătăi”, a spus Dragnea.

Post-ul Dragnea, întrebat dacă un nou refuz al lui Iohannis este motiv de suspendare: „Dacă va sări din nou cu picioarele pe Constituție ne vom întâlni și vom decide” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x