Dunca (PSD Braşov) cere PNL să-i retragă sprijinul politic lui Florin Cîţu

0

Preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca, a solicitat joi, PNL, să retragă sprijinul politic liderului grupului senatorilor liberali, Florin Cîţu, care ar fi jignit "peste un milion de români care lucrează şi plătesc taxe la stat", prin recentele sale afirmaţii, potrivit cărora "majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă".

"Senatorul PNL Florin Cîţu ne-a obişnuit să derapeze constant în intervenţiile sale publice, însă, de această dată, nu i-a mai jignit doar pe reprezentanţii puterii, ci a luat la ţintă peste un milion de români care lucrează şi plătesc taxe în această ţară. Liberalii ar trebui să-i retragă de urgenţă sprijinul politic. Lipsa unei acţiuni în acest sens va fi o confirmare că declaraţiile acestuia nu au fost un accident, ba mai mult, că întreg PNL-ul se visează deja cu o mână în buzunarele românilor. Cu apetenţa sa pentru tăiat salarii, Florin Cîţu s-ar fi potrivit de minune în guvernul Boc", a susţinut Dunca, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Conform senatorului PSD, datele oficiale spun că, în trimestrul doi din 2019, economia României a avut a doua cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, condiţii în care PSD vorbeşte de noi reforme şi investiţii în domenii cheie precum infrastructura de transport de mare viteză, Educaţia şi Sănătatea.

"De cealaltă parte, PNL vorbeşte despre scăderea salariilor, ceea ce mă face să cred că domnul senator Florin Cîţu ori nu este informat cu privire la rezultatele pozitive din economia românească, ori, din contră, cunoaşte aceste rezultate şi încearcă o diversiune menită să mute atenţia de pe acestea şi să-i întoarcă încă o dată pe români unul împotriva celuilalt", a adăugat Dunca.

În ceea ce priveşte afirmaţiile senatorului PNL privind faptul că, odată ajunşi la guvernare, liberalii vor elimina subvenţiile şi voucherele de vacanţă, Dunca susţine că…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata