E GRAVIDA! Vedeta Antena 1 va mai avea inca un copil. Felicitari!

0 145


Alina Puscas, gravida cu al treilea copil? Conform Spynews.ro, vedeta Antena 1 ar fi insarcinata. Aceasta are deja doi copii cu sotul ei. In luna august 2015, Alina Puscas a adus pe lume primul ei copil. Este vorba de Alexandru, fiul cuplului.
Tot in aceasta perioada, Alina Puscas si Mihai Stoenescu, medic stomatolog, s-au mutat impreuna. Cei doi s-au casatorit in vara lui 2017. In luna octombrie 2017, Alina Puscas a adus pe lume al doilea copil al cuplului. E vorba de micuta Melissa Antonia.
Alina Puscas, gravida cu al treilea copil?
Acum, vedeta se pregateste sa devina mama pentru a treia oara. In urma cu cateva saptamani, Alina Puscas marturisea la tv ca medicul i-a spus sa faca o pauza mare intre sarcinile pe care le-a avut, din motive de sanatate.
„O să concepem şi un al treilea copil la un moment dat. Medicul mi-a zis să fac neapărat pauză de doi ani. Primele două sarcini au fost foarte apropiate”, afirma Alina Pușcaș.

Articolul Alina Puscas, gravida cu al treilea copil? Ce spune vedeta despre o noua sarcina dupa ce medicul i-a interzis sa mai conceapa apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata