Elefant.ro începe livrarea prin Poşta Română

91

În urma unui tecent parteneriat, Elefant.ro oferă clienţilor săi posibilitatea de a comanda produsele preferate cu livrare prin oficiile Poştei Române, potrivit unui comunicat remis luni AGERPRES.

Astfel, reţeaua de puncte de livrare disponibile pentru cei peste 2,5 milioane de clienţi ai elefant.ro se extinde cu 628 de oficii poştale aflate pe întreg teritoriul ţării. Iar cumpărătorii au acces la o reţea formată din peste 1.500 de puncte de ridicare a comenzilor, atât proprii elefant.ro, cât şi ale partenerilor.

În contextul livrarilor, recent, elefant.ro a semnat un parteneriat şi cu easybox pentru utilizarea în procesul de livrare a celor peste 800 de pachetomate deţinute de partenerul său la nivel naţional. Prin cele două parteneriate, elefant.ro ajunge, astfel, la o reţea totală de peste 1500 de puncte de livrare, acoperind toate judeţele ţării.

Din punct de vedere de logistică, elefant.ro deţine un centru de fullfilment în apropierea Bucureştiului, a cărui suprafaţă a fost majorată cu 30% în cursul acestui an. În total, compania deţine în prezent peste 8000 de metri pătraţi de spaţii logistice. Odată cu dezvoltarea centrului de fullfilment, a crescut şi echipa alocată operaţiunilor logistice, aceasta depăşind în prezent o pondere de 30% la nivel de companie.

Astfel, Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.500.000 de clienţi o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din Bucureşti şi din ţară, precum şi prin partenerii strategici la nivel naţional. Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filiala la Chişinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

Iar Poşta Română este cel mai mare operator naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%).

În prezent, compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale. Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata