Elena Udrea, prima declaraţie după eliberarea din închisoare. „Despărțirea de ea a fost grea”

Elena Udrea a ieșit din arest luni, în Ajun de Crăciun,  în urma unei decizii a judecătorilor români. Veronel Rădulescu, avocatul acesteia, a declarat la România TV că fostul ministru își va petrece sărbătorile alături de familie și copil.

Elena Udrea, reținută de autorităţile din Costa Rica încă din octombrie, a făcut priemele declaraţii după eliberarea din detenţie.

Fostul ministru al Dezvoltării a declarat, în urmă cu puţin timp, după eliberarea din închisoare, că este bine, că despărţirea de fiica ei, Eva, a fost cea mai grea şi că va vedea zilele următoare dacă se se va întoarce în România. „Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea…Pentru mine, a fost o perioadă mai grea ca în 2015, când am fost în arestul din România. Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea. Am lăsat-o 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu”, a spus Udrea la Antena3.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat sâmbătă seara la un post de televiziune că a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflată în detenţie în Costa Rica. Aceeași situație este valabilă și în cazul Alinei Bica.

Citește și

Ionuț Dolănescu a împodobit bradul la căldură, în Miami: „Vrem zăpadă de Revelion, mergem după ea la New York”

Post-ul Elena Udrea, prima declaraţie după eliberarea din închisoare. „Despărțirea de ea a fost grea” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata