Elon Musk spune că actualizarea software-ului de self drive al Tesla ”nu este grozavă”

298

Elon Musk, directorul executiv al Tesla Inc, a declarat luni că producătorul de mașini electrice lucrează la îmbunătățirea actualizării mult așteptate a software-ului său de conducere automată „cât mai repede posibil”.

Antreprenorul miliardar a postat pe Twitter că versiunea completă 9.2 a versiunii beta cu auto-conducere „nu este de fapt o imo mare (după părerea mea), dar echipa de pilot automat / AI se întrunește pentru a se îmbunătăți cât mai repede posibil”.

„Încercăm să avem un singur update, atât pentru autostrăzi, cât și pentru străzile orașului, dar necesită recalificare masivă a NN (rețea neuronală)”.

Tesla a intrat recent sub controlul autorităților de reglementare a siguranței din SUA, care au deschis o anchetă asupra sistemului său de asistență a șoferilor din cauza accidentelor în care mașinile sale s-au izbit de mașinile staționate de poliție și camioanele de pompieri.

Doi senatori americani au solicitat, de asemenea, Comisiei federale pentru comerț să investigheze Tesla, spunând că a indus în eroare consumatorii și a pus în pericol publicul prin comercializarea sistemelor sale de automatizare a conducerii ca fiind complet autonomă.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata