Emisiunea „Bravo, ai stil” pe Kanal D, ediția de sâmbătă, 6 aprilie

Emisiunea „Bravo, ai stil”, difuzată de Kanal D, sâmbătă, 6 aprilie, aduce noi momente inedite. Concurentele de la cel mai popular show de fashion din România vor încerca să-i impresioneze pe jurați cu ținutele lor. Nu vor lipsi, însă, nici controversele, așa cum ne-au obișnuit edițiile trecute.

Vezi live stream online pe Kanal D emisiunea „Bravo, ai stil”, ediția din 6 aprilie, de la ora 23.00

Sâmbătă, de la ora 23.00, telespectatorii vor putea vedea pe Kanal D care dintre concurente va reuși să câștige simpatia juriului. În ultima ediție, au sărit scântei, iar Cătălin Botezatu a răbufnit la adresa Biancăi, profund nemulțumit de vestimentația aleasă de aceasta.

Botezatu s-a supărat pe Bianca și a acuzat-o pe aceasta că a venit nepregătită și că outfit-ul pe care l-a ales nu are legătură cu nimic. El a considerat că tânăra a vrut să-i „vrăjească” pe jurați spunându-le că a avut o ținută abstractă și i-a recomandat acesteia să nu mai poarte colanți sau pantaloni mulați, pentru că astfel de obiecte vestimentare nu o avantajează.

Imagini în premieră din ediția de sâmbătă, 6 aprilie, a emisiunii Bravo, ai stil, de pe Kanal D

Bianca a fost luată în colimator de jurații de la Bravo, ai stil

Nici Maurice Munteanu nu s-a lăsat mai prejos și a spus că nu are ce juriza la Bianca. „Nu înțeleg de ce simți nevoia să te transformi intr-o chiflă, o franzelă, o japoneză…ce vrei tu …adică să te preschimbi în ceva care nu te valorizează…”, a spus Maurice Munteanu.

În aceste condiții, gala „Bravo, ai stil” de sâmbătă se anunță a fi una foarte tensionată, iar concurentele vor trebui să dea ce au mai bun din ele. Ediția de sâmbătă a pregătit și un moment special, la care va lua parte Raluca Bădulescu. Fanii showului pot vedea despre ce este vorba, astăzi, de la ora 23.00.

Pe de altă parte, Valeria, proaspăt eliminată din competiție, a avut o primă reacție după ce a…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata