Emisiunea Vocea României Live Stream pe Pro TV – Ediția de vineri, 13 septembrie

Dacă este vineri seara, este ”Vocea României”, pe Pro TV! Fanii pot urmări pe 13 septembrie emisiunea preferată și Live Stream Online,, de la 20:30! Scena se umple de talent, iar jurații vor avea mult de lucru, deoarece cei mai talentați români parcă și-au dat întâlnire la emisiunea difuzată de televiziunea din Pache Protopopescu.

Vocea României Live Stream Online pe Pro TV, de la ora 20:30

Show-ul a venit cu schimăpri importante, după ce cunoscutul muzician și om de televiziune Horia Brenciu a revenit la Pro TV. Alături de Irina Rimes, Smiley şi Tudor Chirilă, Horia Brenciu va încerca să găsească vocea potrivită care să-i aducă un nou titlu al celebrei emisiuni.

Momentan, Horia Brenciu încearcă să se acomodeze cu noii colegi de platou. Mai greu este să se împace cu Tudor Chirilă, care îl înțeapă de câte ori are ocazia. Acesta chiar i-a replicat deja lui Horia Brenciu că…trăiește din cover-uri.

Vocea României Live Stream Online pe Pro TV. Sursa foto: vocearomaniei.protv.ro

Tudor Chirilă îi face zile fripte lui Horia Brenciu

„Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”, i-a reproșat Tudor Chirilă colegului său Horia Brenciu care i-a dat replica imediat: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, a spus juratul de la „Vocea României”.

În plus, Chirilă spune că Brenciu cântă la nunți și la botezuri numai melodii care nu îi aparțin, situație care nu îl definește ca un artist adevărat. „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”, a strigat în gura mare Tudor Chirilă.

Vocea României, sezonul 9 va avea 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live – 2 semifinale și marea finală.

Primul…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata