Eugen Teodorovici a fost primit cu ostilitate la protestul #sieu. L-au așteptat cele două antreprenoare care vor construi un spital

Eugen Teodorovici și-a respectat promisiunea. A coborât în fașa sediului Ministerului de Finanțe pentru a se alătura celebrului protest de 15 minute. Decizia s-a dovedit a fi neinspirată, întrucât Ministrul Finanțelor a fost primit cu ostilitate de protestatari.

Eugen Teodorovici a avut parte de reacții ostile din partea protestatarilor.

La protestul #sieu au luat parte și reprezentanții mai multor ONG-uri, în frunte cu Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, cele două antreprenoare care construiesc primul spital din România  ultimilor 30 de ani. Acestea au semnalat încă de zilele  trecute problemele cu care se confruntă ONG-urile.

Organizațiile nonguvernamentale sunt în pericol să nu mai poată primi sponzorizăi de la diverse companii, întrucât Ministerul de Finanțe le impune să se inscrie într-un registru care nici măcar nu a fost creat încă, în mod oficial. Termenul limită pentru înființarea acestui registru este 1 aprilie.

Ministrul de Finanțe a coborât în rândul protestatarilor

Ce i-au transmis cele două antreprenoare lui Eugen Teodorovici

„Ne-am oprit activitatea 15 minute, pornind de la campania #sieu și am venit aici să protestăm pentru abuzul pe care îl comiteți din nou asupra ONG-urilor cu acest registru în care ne cereți să dăm declarații pe propria răspundere, cum că noi ne facem activitatea în baza motivului pentru care ne-am înființat și ne cereți, de asemenea, să ne ducem la Directia de Impozite si Taxe, care este in subordinea MFP, a ANAF, ca să obținem de acolo o hârtie prin care să dovedim din nou că noi ne plătim taxele si impozitele, de parcă nu stiți că deja le plătim” , i-a transmis una dintre antreprenoare ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici.

Teodorovici și-a păstrat însă aceași atitudine sfidătoare pe care a afișat-o și în timpul dezbaterilor pe teme de buget din Parlament. „Eu am coborât din bun simț, nu sunt aici să fiu luat la întrebări. Dacă…

Citeste continuarea pe StiriMondene.Fanatik.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata