Eugen Tomac: Alegerile din Republica Moldova sunt decisive pentru următorii zece ani

0 94

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirmă că alegerile parlamentare care se desfăşoară duminică în Republica Moldova sunt decisive pentru următorii zece ani.

"Sunt alegeri decisive pentru următorii zece ani pentru Republica Moldova. Bătălia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a Republicii Moldova de către Rusia", a scris Tomac pe contul său de Facebook.

Preşedintele PMP atrage atenţia asupra mobilizării fără precedent a alegătorilor pro-ruşi din Republica Moldova, inclusiv a celor Transnistria.

"Spre deosebire de cetăţenii R. Moldova care invocă dezamăgirea sau lehamitea, pro-ruşii ies la vot. Zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul şi votează masiv în secţiile deschise pe teritoriul R. Moldova special pentru cei din zona de conflict. Ei ştiu de ce s-au mobilizat, rămâne de văzut dacă şi cetăţenii moldoveni, care întotdeauna s-au mobilizat în ceasul al 12-lea, ştiu pentru ce să iasă masiv la vot!", a mai scris Tomac.

Cetăţenii din Republica Moldova sunt chemaţi la urne, duminică, pentru a desemna noul Parlament, dar şi pentru a participa la un referendum consultativ referitor la diminuarea numărului de parlamentari, de la 101 la 61, şi crearea cadrului legal de revocare a acestora. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata