EURO 2020 pare sa se joace fara stadioane in Romania

0

Daca la constructia de autostrazi Romania se afla printre cele mai slabe tari din Uniunea Europeana, nici la construirea unor stadioane lucrurile nu par sa fie mai positive. Cu toate ca mai este mai putin de un an si jumatate pana la startul competitiei EURO 2020, cele patru stadioane pe care Romania a promis oficialilor UEFA ca le va moderniza nu sunt gata.

Mai mult decat atat, sansele ca acestea sa fie terminate la termen sunt minime tinand cont ca nici nu a fost inceputa construirea acestora.

Alaturi de alte 11 orase din Europa, Bucuresti a fost ales de oficiali pentru a gazdui patru meciuri in cadrul Competitiei EURO 2020 care anul viitor aniverseaza 60 de ani de la infiintare. Dintre aceste meciuri, trei dintre ele fac parte din cadrul grupelor CE, iar unul din cadrul optimilor de finala.

Conform informatiilor venite din partea UEFA inca din anul 2014, Romania a primit cerinta de a moderniza patru stadioane din Bucuresti. Pe aceste stadioane ar trebui sa se desfasoare antrenamentele echipelor care vor juca mai apoi meciurile pe stadionul National Arena.

Aceste stadioane sunt Ghencea, Giulesti, Arcul de Triumf si Dinamo, care insa la momentul actual se afla abia in diverse faze ale demolarii.

Mai mult decat atat, reprezentantii UEFA au transmis avertizari Romaniei referitoare la faptul ca in cazul nepregatirii acestor stadioane intr-un timp util, tara noastra va pierde dreptul de a organiza meciurile din competitie, insa nici in acest mod autoritatile nu par sa se grabeasca

Sursa: News 24 Romania.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close