Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda va fi cântăreață? “E obișnuită cu microfonul. Și, da, îi și place”

La doar un an și două luni, Victoria, fiica Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, are deja înclinații muzicale. S-a obișnuit cu microfonul și este fascinată când tatăl său îi cântă.

Micuța Victoria îi însoțește adesea pe Gabriela și pe Tavi la job sau la interviuri. Spre amuzamentul lor, este atrasă de microfon încă de pe acum și, chiar dacă tatăl său nu prea ar vrea să devină cântăreață, pentru că, spune el, „este greu ca femeie în industria muzicală”, fetița pare să-i calce pe urme.

„E obișnuită cu microfonul. Și, da, îi și place. Eu i-am tot cântat”, a declarat Tavi pentru Libertatea.

Primul cuvânt rostit: tata

Victoria este acum la vârsta la care a început să vorbească și este foarte curioasă, iar Tavi Clonda ne-a dezvăluit și care a fost primul cuvânt rostit de fiica sa, în urmă cu câteva luni:

„Tata a zis prima oară!”.

Micuța are acum peste 10 kilograme și cum Gabriela Cristea este din nou însărcinată, cântărețul este cel care o răsfață mai mult și o ia mai des în brațe. Asta pentru că vedetei TV medicul i-a recomandat să nu ridice greutăți. Totodată, cei doi sunt în căutarea unei bone potrivite pentru micuța lor.

Victoria e un copil cuminte, doar că, de când a început să meargă, cei doi trebuie să fie cu ochii pe ea, să nu se lovească și, mai ales, să nu mănânce tot ce prinde!

„Acum ne e mai ușor cu ea, de când a luat-o în picioare. Doar că trebuie să fim atenți cu ce bagă în gură”, ne-a mai spus, amuzat, Tavi Clonda.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară cu bucătărese de la sate și bucate de mulți uitate. Actorul e pasionat de gătit

Post-ul Fetița Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda va fi cântăreață?…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata