Fiica castigatoarei X Factor MOARE de foame! Cum arata fata de 7 ani pe care Bella nu a mai VAZUT-O de 2 ani!!!


Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago. Majoritatea oamenilor au cunoscut-o prin intermediul emisiunii de la Antena 1. Dar putini stiu adevarata poveste de viata care se ascunde in spatele zambetului pe care il afisa la TV.
Bella Santiago e din Filipine. Aceasta a venit in Romania pentru o viata mai buna. Traieste in suflet cu dor de casa si tristete pentru ca nu isi vede familia des. Familia ei este extrem de saraca in Filipine si Bella Santiago se chinuie pentru ei. Tanara ii sustine cum poate.
Bella Santiago are o fiica. Nu si-a mai vazut copila de doi ani. Copila Bellei are 7 ani in prezent si isi vede mama rar. Castigatoarea X Factor 2018 a venit in Romania pentru a lucra. Toti banii ii trimite acasa pentru ca rudele sa aiba grija de ele si de fiica ei. Tanara a reusit sa castige 100.000 de euro, bani pentru visul ei.
Castigatorul X Factor 2018 e Bella Santiago

Finalista din echipa Deiei, în vârstă de 28 de ani, care i-a lăsat muți pe jurați încă de la prima sa apariție, performând asemenea unei dive aflate la propriul concert, a dezvăluit că îmbină pasiunea sa pentru muzică cu îndatoririle pe care le are față de familia ei din Filipine.
Dupa ce tatal Bellei a murit, mama ei nu si-a gasit de lucru. Au mancat doar orez cu sare sau cu soia. Pentru ca fiica ei sa aiba o viata mai buna, Bella Santiago a venit in Romania. Si decizia ei de a se muta aici a fost inteleapta!
Bella a participat și la „Românii au talent”, în urmă cu doi ani, la „Eurovision”, iar acum a ajuns până în finala „X Factor”, totul pentru a-și scăpa fetița și mama de sărăcie. De asemenea, Bella cântă alături de formația Jukebox, cu care a participat la Selecţia Naţională Eurovision 2018.
Bella Santiago, o viata traita in saracie

„Viața mea a fost foarte grea. Tatăl meu a murit când aveam un an și mama mea nu lucrează. Mâncam orez cu sare, orez cu sos de soia, orez cu lapte. Așa era viața mea când eram mică. De asta am…

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata