Finalista de la Vocea Romaniei care este de fapt lui Dan Negru! Moderatorul de la Antena 1 a descoperit una dintre vocile care au ajuns in finala.


Finalista de la Vocea Romaniei care este de fapt „concurenta” lui Dan Negru! In finala Vocea Romaniei au ajuns 4 concurenti iar una dintre ei este o fosta concurenta dintr-o emisiune de talente de-a lui Dan Negru de la Antena 1 din urma cu multi ani.
Dora Gaitanovici face parte din echipa Irinei Rimes si este vocea care a ajuns in finala, dar in urma cu 12 ani debuta la Antena 1 intr-o emisiune prezentata chiar de Dan Negru. Emisiunea se numea „Vreau sa fiu mare vedeta” si era prezentata de Dan Negru pe Antena 1 in anul 2006, atunci cand a interpretat piesa „Speranta” cu care i-a uimit pe telespectatori. Între timp, Dora Gaitanovici a ajuns și în finala concursului Eurovision România, de anul acesta. Ea s-a clasat pe locul șase, cu aproximativ 1.415 voturi.
„Am primit imaginile astea azi pe whatsapp cu mesajul: „Dora Gaitanovici e o gagică mișto cu șanse să câștige Vocea României. O mai știi? Că tu ai prezentat-o prima dată la televizor!” Wow…Au luat-o anii la fugă”, a comentat Dan Negru dupa ce a aflat ca Dora este acum finalista cu sanse reale sa castige Vocea Romaniei.

Articolul Finalista de la Vocea Romaniei care este de fapt „concurenta” lui Dan Negru! Moderatorul de la Antena 1 a descoperit una dintre vocile care au ajuns in finala. apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata