Firea despre scandalul spitalului de copii: Primăria are o contribuție la realizarea acestui proiect

0 130

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, după izbucnirea scandalului legat de spitalul privat de copii, că Primăria are o contribuție la realizarea acestui proiect și consideră că acest lucru trebuia cunoscut.

Primarul Gabriela Firea a vorbit, la Digi 24, despre postarea pe Facebook, de la care a pornit întreg scandalul, dar a spus și că ea consideră că opinia publică este manipulată în privința acestui spital privat pentru copii.

„Nu am făcut nimic altceva decât să dau acel share, care dincolo de limbajul potrivit Facebook-ului, pentru că nimeni nu s-a simțit lezat și nici supărat. Alte persoane au scris într-un anumit limbaj pe Facebook, care este permis pe pagină de socializare nu s-a indignat. Am fost de acord nu cu formularea și nu neapărat cu acele cuvinte ci cu fondul problemei. Și anume că opinia publică este manipulată, este mințită prin omisiune, spunându-se că se construiește o clădire lângă un spital, exclusiv din fonduri private, lucru lăudabil. Și nu am jignit niciodată donatorii, fie că sunt persoane fizice sau juridice, ci dimpotrivă, am încurajat și eu la rândul meu am făcut foarte multe donații dar mai discrete”, a spus Firea.

Edilul a precizat că este de părere că adevărul trebuie să iasă la iveală și să se știe că Primăria Capitalei a avut o contribuție la acest proiect.

„Am spus că este normal ca adevărul să iasă la iveală și să se știe că și Primăria Capitalei are o contribuție la realizarea acestui proiect și a sprijinit încă de acum doi ani de zile acest proiect. Și de asemenea Ministerul Sănătății a alocat deja încă din luna martie un aparat RMN care va fi montat, plasat în această nouă clădire și de asemenea va acordă și alte aparaturi, la fel ca și Primăria Capitalei. Dacă acest adevăr ustură atât de tare nu este nicio problemă, mergem în justiție, în instanța, unde se dorește, este dreptul fiecărui cetățean de…

Citeste continuarea pe News 24

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

x