Fiul lui Ştefan Bănică, despre relaţia cu Andreea Marin

Fiul lui Ştefan Bănică, vorbește despre relaţia cu Andreea Marin. Radu este un tânăr foarte chipeş, iar de ceva vreme, apare tot mai des în lumina reflectoarelor. La doar 20 de ani, are propria afacere și se bucură de succes.

Astfel că, fiul lui Ştefan Bănică, despre relaţia cu Andreea Marin. De curând, Radu Ştefan a fost văzut la un eveniment prezentat de Andreea Marin, la Gala Atipic Beauty 2022. Cu toate că între timp nu mai formează un cuplu cu tatăl său, fosta prezentatoarea TV are o relație apropiată cu Radu Ștefan.

Fiul lui Ştefan Bănică, despre relaţia cu Andreea Marin

O știu de mic, de când s-a cuplat cu tata. Am o relație foarte frumoasă, este mama surorii mele, am un respect pentru ea, se poartă extraordinar cu mine și este o relație foarte frumoasă. Este foarte empatică, este foarte grijulie și este atentă la detalii. Este un exemplu foarte bun pentru Violeta.

Da, am primit sfaturi legate de viață, ponturi în interpretarea anumitor bucăți scenice, este și ea foarte talentată pe partea aceasta, de aceea este cerută și solicitată la atâtea gale și evenimente. Andreea este foarte profesionistă, la fel ca și tatăl meu de altfel. Pot să spun că am avut norocul de modele influente și profesioniste„, a precizat Radu Ştefan Bănică, pentru Viva.ro.

Radu s-a lansat în lumea afacerilor

Mai mult decât atât, tânărul și-a deschis, din propriii lui bani, o cafenea în Bucureşti. „Sunt la început. S-a deschis de curând cafeneaua mea. Îmi place, mă entuziasmează antreprenoriatul. Sunt foarte recunoscător că am putut să mă introduc în această lume mai devreme.

E un vis de-al meu mai de mic copil. Pe atunci nu aveam voie să beau cafea, dar acum că am voie s-a putut materializa acest vis. Sprijinul moral este mama mea, e un adevărat stâlp în tot ce fac, partenerii mei și cam atât. Mama a fost aici de la început și am construit împreună. Tata a spus că e interesant, e un concept frumos”, a mai spus Radu Ștefan Bănică la Kanal D.

Sursa: româniatv.net
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata