Forty Management a demarat construcţia proiectului mixt Central District Viitorului 134

77

Compania Forty Management a demarat construcţia proiectului mixt Central District Viitorului 134, pe un teren de 2.200 de metri pătraţi, amplasat în centrul Bucureştiului, pe strada Viitorului nr. 134, potrivit unui comunicat al companiei, remis, luni, AGERPRES.

„Central District Viitorului 134 este un proiect boutique, cu 40 de apartamente, împărţite în două imobile, ceea ce înseamnă o comunitate restrânsă, de locatari uniţi prin aceeaşi dorinţă de a împărtăşi valorile noastre legate de calitatea ridicată a vieţii, atenţia la detaliu şi design. Ne dorim ca Central District Viitorului să devină primul proiect rezidenţial din România ce împleteşte dezvoltarea imobiliară cu manifestări unicat de artă urbană, ce vor purta semnăturile unor artişti consacraţi, de street art. Împărţit în două corpuri de imobile, cu un subsol general, având un regim de înălţime de P+5R+6R şi, respectiv, P+3+4R, ce comunică printr-o zonă pietonală înverzită, asemenea unui portal viu, Central District Viitorului 134 va mai include o clădire de birouri de 700 mp şi un spaţiu comercial, în suprafaţă de 250 mp. Proiectul se va finaliza în luna mai 2022 şi este deja peste 60% contractat”, spune Ana Hogea, directorul de vânzări al Forty Management.

De altfel, Central District Viitorului 134 este câştigătorul premiului „2020 Residential Development Romania” acordat de International Property Awards, Londra, şi este desenat de arhitecţii Daniel Ciocăzanu şi Sorina Varenic, de la DOOI Studio.

„Urmând tradiţia premierelor naţionale din proiectele anterioare – în Central District Cuza 99 am creat o clădire verde la propriu, cu pomi şi jardiniere grandioase pe faţadă, iar în Central District 4 Elemente am implementat pentru prima oară într-un proiect imobiliar rezidenţial o pistă de alergare pe bloc şi o zonă de relaxare cu cinema în aer liber – şi în Central District Viitorului 134 vom oferi o premieră naţională : primul proiect rezidenţial cu acces direct la un teren de tenis, baschet şi fotbal, în nocturnă, exclusiv pentru locatari”, adaugă Ana Hogea.

În prezent, Forty Management este o companie de dezvoltare imobiliară premiată internaţional, ce dezvoltă proiecte mixte sub brandul Central District.

Din punct de vedere al constructorului, compania are câteva dezvoltări rezidenţiale finalizate (Central District Polona25, Central District Cuza99), alte 243 de apartamente în construcţie (Central District 4 Elemente şi Central District Viitorului 134) şi 600 de apartamente în planul de dezvoltare imediat (Central District Lagoon City şi Central District Royal Suites).

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata