FOTO! Cum arata Aura Urziceanu dupa 33 de ani de cand a plecat din Romania! Artista are acum 71 de ani si este de nerecunoscut!


Cum arata Aura Urziceanu dupa 33 de ani de cand a plecat din Romania! Aura Urziceanu s-a stabilit in Canada in 1985 iar recent a vizitat Romania la invitatia Primariei Capitalei, unde a sustinut un concert alaturi de alti artisti.
Compozitorii Ionel Tudor şi fiul lui, Andrei Tudor, s-au întâlnit cu Aura Urziceanu şi au imortalizat momentul, publicând fotografiile pe o reţea de socializare. Iar în dreptul imaginii, compozitorul Ionel Tudor a scris „Întâlnirea anului! Fabuloasa Aura Urziceanu e lângă noi! Imensă bucurie!”. Artista a concertat intr-un eveniment prezentat de Octavian Ursulescu si unde pe scena au mai urcat: Corina Chiriac, Monica Anghel si Ricky Dandel.
Aura Urziceanu este una dintre cele mai bune voci pe care le-a avut Romania si a fost prima care a abordar stilul jazz in tara noastra. În primii săi ani de activitate a interpretat muzică ușoară, iar mai târziu a abordat și repertoriul de muzică populară românească. In prezent Aura Urziceanu este de nerecunoscut dupa ce a imbatranit destul de mult. Desi in trecut ea a concertat si in America si Canada, acum acolo cariera ei s-a incheiat si mai canta doar in rarele intoarceri in Romania.

Articolul FOTO! Cum arata Aura Urziceanu dupa 33 de ani de cand a plecat din Romania! Artista are acum 71 de ani si este de nerecunoscut! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata