FOTO | Dorian Popa, la bustul gol în mijlocul unui câmp acoperit de zăpadă. ”Wow, ce corp ai”

Cunoscutul cântăreț Dorian Popa a dovedit că nu este speriat de vremea rea de afară și a lăsat de-o parte geaca de iarnă, a tras o gură de aer rece și s-a lăsat pozat la bustul gol lângă un câmp acoperit de zăpadă.

Dorian Popa a arătat că vremea nu este un impediment pentru el. Cu o șapcă în cap și o doar o pereche de pantaloni sport pe el, cunoscutul cântăreț a dovedit că poate suporta fără griji temperaturile scăzute de afară.

Fanii au reacționat imediat după ce i-au văzut fotografia. „Și zăpada s-a topit când te-a văzut” și „Wow, ce corp ai”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile pe care Dorian le-a primit pe Instagram.

În același timp, câțiva fani l-au sfătuit să aibă grijă de el și să se îmbrace, pentru că temperaturile sunt foarte scăzute.

Imaginea poate fi văzută mai jos.

 

View this post on Instagram

 

#ELECTROPUTERE #mall #CRAIOVA #tonight 👉 20:00 ‼️

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on Nov 19, 2018 at 4:12am PST

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Face legea-n două locuri! Numărul doi din sindicatul Metrorex e reprezentantul PSD în companiile municipale înființate de Gabriela Firea

FOTO: INSTAGRAM

Post-ul FOTO | Dorian Popa, la bustul gol în mijlocul unui câmp acoperit de zăpadă. ”Wow, ce corp ai” apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata