FOTO/ Incendiu de proporții și mai multe explozii într-o vulcanizare. Traficul pe DN 2A a fost închis


Panică în județul Ialomița după ce un incendiu de proporții a cuprins o vulcanizare, iar focul a ajuns la mai multe butoaie cu combustibil, care au explodat. Autoritățile au fost nevoite să închidă traficul pe DN 2 A Urziceni – Constanța.

Incendiul s-a produs în localitatea Manasia, la o vulcanizare, care a ars complet după explozia butoaielor cu motorină.

Pentru stingerea incendiului, limitarea pagubelor și protejarea vecinătăților au acțioant 15 subofițeri cu 3 autospeciale de stingere. La fața locului a fost trimisă și o autosanitară SMURD de la Detașamentul Urziceni.

La o primă evaluare, flăcările au distrus două cisterne fără cap-tractor care conțineau reziduuri de combustibil, două remorci de TIR cu prelate și un cap-tractor. De asemenea, au fost avariate un tractor de grădină și alte patru autoturisme.

În urma anchetei, pompierii din Ialomița au stabilit că flăcările au pornit de la un cap-tractor lăsat în funcțiune și s-au extins rapid la câteva butoaie cu motorină dintr-o remorcă.

Circulația pe DN2 A a fost oprită în zonă aproximativ 30 de minute.

La această oră, incendiul este lichidat, dar pompierii sunt încă în zonă și lucrează la răcirea materialelor care au ars.

Sursa FOTO – ISU Ialomița

Citește și: O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!

Post-ul FOTO/ Incendiu de proporții și mai multe explozii într-o vulcanizare. Traficul pe DN 2A a fost închis apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata