FOTO | Klaus Iohannis, la schi pe Transalpina. Președintele s-a fotografiat cu turiștii

0 127


Preşedintele Klaus Iohannis a mers, sâmbătă, la schi pe Transalpina și s-a fotografiat cu mai mulți turiști aflați și ei pe pârtie.

Imaginile cu președintele pe pârtia de schi de la Voineasa au fost postate pe rețelele de socializare de turiști.

Klaus Iohannis a purtat costumul de schi negru cu portocaliu cu care a mai fost surprins și în alte zile când a mers să se recreeze pe pârtie și la ochi avea ochelari de schi și o cască de protecție.

Președintele este pasionat de schi, fiind cunoscut faptul că în weekendurile obișnuiește să meargă pe pârtie și să se recreeze. Ultima dată el a fost pe Domeniul Schiabil Șureanu, unul dintre locurile lui preferate, acolo unde, la fel ca weekendul acesta, s-a fotografiat cu turiștii și a fost plin de voie bună.

Imaginile cui Iohannis la schi au apărut la scurt timp după ce social-democraţii l-au ironizat pe Facebook spunând că este week-end şi zăpadă pe pârtiile de schi, ceea ce înseamnă că preşedintele nu va avea declaraţii pe tema bugetului propus de Guvern pentru acest an.

„Este week-end, iar la munte încă e zăpadă pe pârtiile de schi. Deci nu vom avea declaraţii din partea preşedintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019”, preciza PSD, pe pagina de Facebook, postarea fiind însoţită şi de o fotografie cu mesajul „Iohannis nu comentează ce nu înţelege. Mulţumim!”

Foto: Facebook/ Ionut Dumitriu

Citește și: Cum era să vină Pele în România! Libertatea a dezamorsat o știre falsă de pe Facebook!

 

Post-ul FOTO | Klaus Iohannis, la schi pe Transalpina. Președintele s-a fotografiat cu turiștii apare prima dată în Libertatea.ro.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata