FOTO | O fetiță a rămas cu sechele pe viață după ce a fost sărutată pe buze atunci când era bebeluș


Teigan Bayliss, o fetiță care acum are 7 ani, s-a născut perfect sănătoasă, dar părinții ei, Rebecca și Tony și-au dat seama că se întâmplă ceva cu ea la două săptămâni după ce s-a născut.
În timp ce o alăpta. Rebecca a observat că Teigan este letargică și că i se zbate o mână. Panicată, femeia și-a dus copilul de urgență la Spitalul West Suffolk din Marea Britanie.
Asistentele au încercat să-i liniștească pe cei doi părinți, dar Rebecca spune că în acel moment au simțit că fetița are probleme serioase, potrivit mirror.co.uk.
Consultată de doctor, Teigan a fost diagnosticată cu herpes neonatal, cunoscut și sub numele de virusul herpes. Specialiștii au întrebat dacă copilul a fost prin preajma cuiva care avea herpes și dacă acea persoană a pupat-o pe buze.
Familia este convinsă că fetița a fost sărutată de un apropiat care avea virusul herpes. Teigan a rămas internat timp de trei săptămâni în spital, dar, din păcate, coșmarul a continuat.
În următoarele nouă luni au continuat să-i facă teste și ea a fost, în cele din urmă, diagnosticată cu paralizie cerebrală cauzată de meningită. Virusul herpes poate cauza meningită.
Familia fetiței vrea ca povestea lui Teigan să fie cunoscută de cât mai mulți părinți pentru ca aceștia să cunoască riscurile la care sunt expuși copiii atunci când le dau voie altor oameni să-i sărute.
FOTO FACEBOOK TeiganSmile

VIDEO/ Problemele persoanelor cu dizabilități, pasate de la guvern la primării. Mămica unui copil cu tetrapareză spastică: „Lupt pentru drepturile lui, ca om, iar politicienii șterg cu el pe jos!”

 

 

 

Post-ul FOTO | O fetiță a rămas cu sechele pe viață după ce a fost sărutată pe buze atunci când era bebeluș…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata