FOTO! Petrus Roman, fratele vitreg al Oanei Roman arata incredibil la 9 ani! Pustiul seamana leit cu Petre Roman in tinerete!


Petrus Roman, fratele vitreg al Oanei Roman arata incredibil la 9 ani! Mai mult ca sigur baietelul lui Petre Roman ii va calca pe urme si va avea o multime de admiratoare atunci cand va mai creste. Desi si mama lui, Silvia Chifiriuc este o femeie foarte frumoasa, totusi trebuie sa reamintim faptul ca in tinerete Petre Roman era un fel de „Tom Hardy” al Romaniei comuniste. Fostul premier post-decembrist era atat de admirat de femei incat intr-o vizita oficiala la o fabrica unde lucrau preponderent femei s-a nascut sloganul care a facut istorie „nu vrem bani, nu vrem valuta, vrem ca Roman sa ne $#%#”. Pustiul lui Petre Roman este fratele vitreg al Oanei Roman si desi nu sunt in relatii prea bune, Oana are de ce sa fie mandra de fratiorul ei.
In prezent Petre Roman are 72 de ani iar Silvia, sotia lui are 44 de ani iar Petrus este elev la scoala Franceza. Primăvara trecută, Petrus a participat la o prezentare de modă la Romexpo. Vedetele au fost chemate împreună cu copiii lor, pentru a defila pe podium, însă toţi ochii au căzut, evident, pe cei mici. Acum el a venit la Antena 1 la emisiunea „Prietenii de la 11” imbracat intr-o camasa alba si o vesta si un papion rosu.
Despre planurile de sarbatori a vorbit mama lui in numele intregii familii: „Vom petrece undeva la munte anul acesta. O să fiu și la muncă, și la distracție cu familia și cu prietenii”, a mărturisit Silvia Chifiriuc la Antena 1. Baiatul lui Petre Roman le-a spus gazdelor emisiunii si ce-si doreste el de la mos Craciun intr-o maniera foarte joviala si lipsit de orice inhibitii.

Petrus Roman, fratele vitreg al Oanei Roman arata incredibil la 9 ani!
Un alt aspect ce merita reamintit este faptul ca nasii de botez al lui Petrus Roman au fost Dinu Patriciu si sotia acestuia.

Articolul FOTO! Petrus Roman, fratele vitreg al Oanei Roman arata incredibil la 9 ani! Pustiul seamana leit cu Petre Roman in tinerete! apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata