Francizele de street food Ice and Roll şi Cake and Roll intră pe piaţa din România

123

În prezent, francizele de street food Ice and Roll şi Cake and Roll, aparţinând companiei Street Galery, intră pe piaţa din România, având deja instalate câteva rulote proprii, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Din punct de vedere al extinderilor, după ce, anul trecut, compania, deţinătoare a peste 650 de rulote gastronomice în mai multe ţări europene, a intrat în România cu două unităţi proprii de distribuţie, pentru a testa piaţa, acum o deschide pe a treia.

Primii francizaţi în Bucureşti sunt Kaufland Colentina şi în localităţile Adjud, Alexandria şi Brăila. Altă unitate în franciză va fi deschisă, în curând, în Craiova.

În plus, mai mulţi antreprenori au contactat compania pentru a obţine informaţii despre cum pot deveni parteneri ai mărcilor Ice and Roll şi Cake and Roll.

În acest sens, proprietarii francizei estimează că, până la sfârşitul anului, reţeaua din România va avea 30 de rulote, informează Franchising.info.ro.

Astfel, Ice and Roll este un brand cu îngheţată spiralată, vafe şi băuturi reci, care funcţionează în sezonul de primăvară şi vară, din aprilie până la sfârşitul lunii septembrie.

Iar, Cake and Roll oferă torturi, din octombrie până la sfârşitul lunii martie.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata