Gabriel Oprea: În ultimele luni au venit peste 50.000 de membri în UNPR – este încurajator pentru europarlamentare

0 109

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat sâmbătă, la Craiova, că în ultimele luni au venit peste 50.000 de membri în partid, ceea ce este încurajator în perspectiva alegerilor europarlamentare şi, totodată, a anunţat că gl. Gheorghe Emacu este şeful campaniei UNPR pentru europarlamentare.

"Suntem hotărâţi să mergem singuri în aceste alegeri. Le spuneam colegilor că eu cred că am fost al doilea partid ca număr de membri după PSD. Aveam peste 500.000 de membri de partid, iar când ne-am înscris ca partid am avut 365.000 de semnături. Au plecat foarte mulţi colegi atunci când am demisionat. În momentul de faţă avem aproximativ 150.000 de membri. Încurajator este că în ultimele 3-4 luni au venit peste 50.000 de membri de partid – foarte mulţi din Armată, Interne, poliţişti, jandarmi, pompieri -, pentru că ne-am bătut pentru drepturile acestei categorii", a spus Oprea, în cadrul unei conferinţe de presă, după reuniunea regională a organizaţiilor UNPR din Regiunea IV Vest Oltenia.

Potrivit lui Oprea, Anul Centenar a creat o emoţie în România şi "se discută mai altfel, se vorbeşte de patriotism şi de iubirea de ţară", iar din acest motiv mulţi patrioţi se îndreaptă către UNPR.

"Noi am explicat că suntem un proiect politic patriotic, ceea ce ne ajută. Vin foarte mulţi români către UNPR – sunt foarte mulţi militari din MApN, de la Interne, poliţişti, jandarmi, pompieri şi din celelalte instituţii vin către noi, pe mulţi îi şi promovăm în funcţii în partid. Vedeţi că şi în spaţiul NATO de regulă rezerviştii sunt preluaţi în administraţia locală şi centrală pentru că sunt oamenii serioşi şi organizaţi", a afirmat Gabriel Oprea.

Întrebat dacă intenţionează vreo alianţă politică cu un anumit partid, precum Pro România, condus de Victor Ponta, Gabriel Oprea a afirmat că după ce s-a întâmplat au devenit "mai înţelepţi" şi nu mai fac alianţă cu oricine, însă…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata