Gabriel Oprea s-a întâlnit cu organizaţia de femei a UNPR; teme abordate-reorganizarea partidului şi alegerile din 26 mai

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a avut duminică o întâlnire de lucru cu organizaţia de femei a partidului, în prezenţa candidaţilor la alegerile pentru Parlamentul European, el subliniind necesitatea creşterii prezenţei femeilor în politică, precum şi în funcţii de conducere în toate domeniile profesionale.

Potrivit unui comunicat transmis de UNPR, la şedinţă, unde au fost reprezentate toate organizaţiile judeţene de femei, principalele teme abordate au fost măsurile de reorganizare a partidului şi alegerile din 26 mai.

"În cadrul întâlnirii a fost evaluată fiecare dintre filialele judeţene de femei şi aspectele privind implicarea acestora în bunul mers al activităţii organizaţiilor partidului la nivel local. De asemenea, s-au stabilit criterii de performanţă pentru doamnele care ocupă funcţii de conducere, în ceea ce priveşte reorganizarea Uniunii la nivel naţional şi alegerile din această lună. Acestea au făcut câte o scurtă prezentare a activităţii lor şi a proiectelor pe care le pregătesc pentru perioada următoare. Doamnele au vorbit despre măsurile adoptate pentru reorganizarea accelerată a filialelor locale, dar şi despre modul în care participă fiecare la campania electorală şi la promovarea proiectelor şi a candidaţilor", se arată în comunicat.

Noua preşedintă a organizaţiei de femei, Vasilica Bataragă, a afirmat angajamentul său că activitatea structurii pe care o conduce va cunoaşte "o evoluţie semnificativă în perioada imediat următoare şi a subliniat determinarea femeilor UNPR de a obţine rezultate în conformitate cu ţintele asumate, în cel mai scurt timp".

Liderul UNPR a vorbit despre necesitatea creşterii prezenţei femeilor în politică, precum şi în funcţii de conducere în toate domeniile profesionale, atât în instituţiile de stat, cât şi în companiile private. El a subliniat, în acest context, importanţa locului şi rolului femeilor în…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata