Gabriela Cristea a revenit la TV! ”Like a star” a debutat azi, 21 octombrie, la Antena 1

Gabriela Cristea a revenit pe micile ecrane! Frumoasa prezentatoare de televiziune prezintă o nouă emisiune, la Antena Stars. Emisiunea Gabrielei Cristea se numește ”Like a star” și va transmite în direct formarea unei noi vedetă pe rețelele de socializare!

Gabriela Cristea a revenit la TV

Așadar, un adevărat influencer, sau chiar 12, se vor naște pe timpul emisiunii respective. În cadrul emisiunii ”Like a Star”, 6 băieți și 6 fete se vor lupta pentru a aduna un număr cât mai mare de urmăritori pe rețelele de socializare. Aceștia vor fi Nicoleta Dragne, fostă ispită la Insula Iubirii, Diana Lincan, Naba Salem, Ana Maria Manolache, Alexandra Şerban şi Roxana Stancu, David Ionatan, Cătălin Voicilă, Cristi Neagu, Doru Zamfir, Kesu Ahmed şi Tavi Marcu Răzvan.

Gabriela Cristea a oferit mai multe detalii despre show-ul pe care urmează să îl prezinte. Filmările au loc într-o vilă de lux, iar premiul se anunță a fi unul uriaș.

Gabriela Cristea a revenit la TV. Sursa foto: libertatea.ro

Vedeta prezintă emisiunea ”Like a Star”, la Antena Stars

„Eu n-am plecat niciodată practic! Şi nici nu mi-am luat concediu de maternitate. De luni mă întorc. Practic, eu m-am întors deja, am început filmările de vreo săptămână. Cum s-ar spune, m-am săturat de muncă la momentul ăsta… Glumesc! De luni începem, de la ora 18:45, înainte de „Răi Da Buni”. Telespectatorii mai pot vedea o tură de emisiune, un calup de emisiune doar de reality, adică n-o să fie cu prezentator, doar ce se întâmplă acolo, de la ora 00:00.

Este vorba despre foarte mulţi oameni care îşi doresc să devină celebri. Fiecare în domeniul lui sau în ce poate! Este mai mult despre Instagram. Oamenii sunt semi-celebri. Miza este să obţină cât mai multe like-uri pe Instagram”, a declarat Gabriela Cristea.

În fiecare sâmbătă va avea loc o gală, iar unul dintre concurenți va fi desemnat starul săptămânii, va primi o stea și…

Citeste continuarea Aici

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata