Gabriela Cristea are probleme cu sarcina! Nu poate naste la termen din cauza…


Invitata in cadrul show-ului „Xtra Night Show”, transmis de Antena 1, prezentatoarea TV a oferit mai multe detalii pentru a nu ingrijora lumea.
„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene (…) cu două-trei săptămâni mai devreme” a spus Gabriela Cristea, potrivit Spynews.
Gabriela Cridtea a avut si probleme din cauza larigintei si a spus totuld espre asta:
„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic… Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi… Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu!…
A fost virală treabă și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a spus aceasta, conform sursei citate.
Prezentatorea TV este casatorita cu Tavi Clonda, un artist roman, iar impreuna au o superba fetita pe nume Victoria, iar anul acesta vor deveni parinti pentru a doua oara, urmand sa aiba tot o fetita.

Articolul Gabriela Cristea, fortata sa nasca cu cateva saptamani mai devreme. Ce se intampla cu sarcina ei apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata