Gabriela Firea nu-l mai vede mult timp pe Dragnea în fruntea PSD. ”Nu este regele României şi patronul ţării”


Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, nu îl mai vede mult timp pe Liviu Dragnea în fruntea PSD. Pe marginea conflictului privind tăierile de la bugetul municipalitatății, Firea a spus că toate modificările nu pot fi făcute decât prin lege, iar Dragnea ”nu va mai prinde în funcţiile pe care le are aceste modificări”. Primarul Bucureștiului a mai spus că Dragnea ”nu este regele României și nici patronul țării”.

Gabriela Firea a răbufnit după ședințele tensionate ale liderilor PSD cu primarii, pe marginea împărțirii bugetelor locale. Primarul Bucureștiului a avansat chiar ideea unui referendum, pentru ca locuitorii Capitalei să stabilească cum vor fi cheltuiții banii în 2019. Firea a sugerat că nu-l mai vede mult timp pe Dragnea în fruntea partidului de guvernământ.

„Poate vrea să facă modificări legislative, dar acestea sunt de lungă durată şi nu cred că domnia sa va mai prinde în funcţiile pe care le are aceste modificări. (…) În primul rând, ar trebui să modifice Constituţia. Îl invit să facă un referendum, aşa cum prevede legea, să modifice Constituţia, îl invit să declanşăm un referendum, să decidă bucureştenii cum trebuie cheltuiţi banii. Eu vă asigur că va avea foarte mari surprize”, a declarat Firea, la întâlnirea primarilor cu ministrul finanțelor Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea a adăugat că Liviu Dragnea „nu este regele României”. „Sunt banii românilor, sunt banii bucureştenilor, nu sunt banii domnului Dragnea, îmi pare foarte rău pentru domnia sa. El nu este regele României şi patronul ţării. Îmi pare foarte rău, ştiu că e dezamăgit”, a susţinut ea.

Citește și: FOTO | Cum arată sânii unei paciente care spune că a fost…

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata