Gabriela Firea spune că nu ia în calcul să părăsească PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că nu ia în calcul să părăsească Partidul Social Democrat.

"Sub nicio formă. Sunt membru al PSD. Am foarte mulţi colegi şi prieteni. Ţin legătura şi cu mulţi colegi din ţară. Primesc zilnic de la membrii PSD şi simpatizanţii PSD foarte multe mesaje, nu cred că eu trebuie să fiu cea care trebuie să se îndepărteze de această formaţiune politică", a spus edilul general, înainte de şedinţa Asociaţiilor Municipiilor din România, întrebată dacă ia în calcul să demisioneze din PSD.

Ea a admis însă, întrebată în acest sens, că ar putea fi exclusă din PSD: "La maniera la care am fost exclusă din conducere, cred că se poate întâmpla la acest moment orice".

De asemenea, Gabriela Firea consideră "nedemn" modul în care Mihai Fifor, "un reprezentant de frunte al partidului", preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a vorbit despre ea.

"Aseară, la un post de televiziune, s-a exprimat cu referire la mine 'aşa-zisa mea colegă Gabi Firea'. Mi s-a părut nedemn pentru un reprezentant de frunte al partidului să vorbeşti de o asemenea manieră în primul rând şi să proferezi neadevăruri la un post important de televiziune. Am vrut să intru cu o rectificare, cu un drept la replică şi, din păcate, nu mi s-a acordat această şansă", a povestit Firea. AGERPRES/(A – autor: Iulia Carciog, editor: Andreea Rotaru, editor online: Adrian Dădârlat)

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata