Gabriela Zoană (PSD): Liderii Opoziţiei sacrifică interesul naţional pentru interesul lor mărunt, electoral

114

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană afirmă că nu se va putea uita uşor imaginea eurodeputaţilor bulgari, unguri, polonezi şi ai altor naţionalităţi care încercau să apere la Bruxelles, prin votul lor, România, în timp ce eurodeputaţii PNL votau împotriva propriei naţiuni, adăugând că liderii Opoziţiei sacrifică interesul naţional pentru interesul lor electoral.

"Nu se va putea uita uşor imaginea eurodeputaţilor bulgari, unguri, polonezi şi ai altor naţionalităţi, care încercau să apere, prin votul lor, România, în timp ce eurodeputaţii PNL votau împotriva propriei naţiuni. A fost o lecţie pe care Europa ne-a predat-o în acea zi, lecţie pe care, din păcate, PNL şi Opoziţia din România nu vor avea vreodată capacitatea să o înţeleagă. Liderii Opoziţiei sacrifică interesul naţional pentru interesul lor mărunt, electoral", a spus Zoană, potrivit unui comunicat de presă remis duminică AGERPRES.

Ea a adăugat că a existat şi o imagine bună a României proiectată la Bruxelles prin prisma eforturilor actualului Guvern – "imaginea unei ţări care a obţinut una dintre cele mai mari creşteri economice la nivelul întregii Uniuni Europene, o ţară care şi-a permis creşterea salariilor şi pensiilor într-un an în care economiile altor ţări europene s-au contractat de la un trimestru la altul".

"Am avut numeroase întâlniri la nivel înalt anul acesta şi pot să confirm că de la Bruxelles oficialii europeni au văzut o ţară care a crescut, economic şi social, în ciuda falselor rapoarte pe care reprezentanţii Opoziţiei se străduiau să le trimită periodic. Se pare că în 2018 adversarii din interior ai României au realizat în sfârşit că economia creşte dacă se iau măsurile adecvate şi că nu poţi împiedica acest lucru indiferent câte rapoarte false întocmeşti şi indiferent cum încerci să manipulezi opinia publică din ţară şi din exterior. Am organizat evenimente în…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner