Garanti BBVA Group Romania încheie un parteneriat cu Signal Iduna

0 57

Din luna aprilie din acest an, grupul Garanti BBVA România încheie un parteneriat cu Signal Iduna Asigurare Reasigurare, prin care va oferi angajaţilor săi, asigurare de sănătate cu acoperire vastă, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

În cadrul asigurării se menţionează un supliment la actualul abonament medical, de care beneficiază deja toţi angajaţii Garanti BBVA şi poate fi extinsă şi pentru membrii familiilor lor.

În contextul asigurării de sănătate, furnizată de Signal Iduna Asigurare Reasigurare, aceasta va acoperi spitalizarea şi intervenţiile chirurgicale, bolile grave şi tratamentele oncologice. Poliţa acoperă, printre altele, indemnizaţia de spitalizare continuă şi tratamentele medicale. Alte servicii acoperite de acest plan includ indemnizaţia de spitalizare, a doua opinie medicală, chirurgie plastică reconstructivă şi tratamente alternative.

În plus, angajaţii Garanti BBVA România vor putea utiliza asigurarea în peste 1.200 de clinici şi spitale medicale private din România, dar şi în unităţi din Europa şi Turcia, pentru anumite tratamente.

Concret, poliţia de asigurare garantează, de asemenea, că persoana asigurată va primi contravaloarea costurilor serviciilor medicale care nu sunt acoperite de sistemul public de sănătate şi pentru care a achitat costurile şi o poate dovedi prin facturi/chitanţe.

În ultima perioadă de timp, segmentul asigurărilor de sănătate a înregistrat o dinamică pozitivă în primele trei trimestre ale anului 2020, cu o creştere de aproximativ 18%, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, ajungând la aproximativ 351 milioane lei, potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

În contextul bancar actual, grupul Garanti BBVA România reuneşte Garanti BBVA, Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA), care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing şi credite de consum.

Iar grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai mari grupuri financiare din Germania, format în 1999 prin fuziunea între Signal Versicherungen, Dortmund şi Iduna Nova Group, Hamburg. În prezent, Signal Iduna este prezentă în Germania, Polonia, Ungaria, Elveţia şi România.

Sursa: Agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata