GENIAL! Bobonete, luat la misto de Klaus Iohannis! Ce a facut presedintele cand a vazut penisul actorului din Las Fierbinti

0


Explicatia geniala a acestei poze a lui Bobonete cu presedintele Iohannis! Actorul i-a facut pe oameni sa rada in hohote cand le-a povestit cum s-a intalnit el cu presedintele Iohannis la un hotel din Sibiu in toaleta parbatilor. Desi situatia a fost una destul de delicata se pare ca la final cei doi chiar au facut o poza la cererea presedintelui.
Conform glumelor lui Bobonete se pare ca prima doamna a Romaniei, Carmen Iohannis este fan al serialului „Las Fierbinti”. In stilul caracteristic Bobonete a detaliat cu o serie de glume porcoase modul in care el si presedintele au folosit pisoare apropiate si cum s-au inteles ei din priviri.

„Am pus poza pe Facebook si foarte multe reactii nasoale. Du-te dracu’ si tu si presedintele ca nu a facut nimic si tu esti un gras infect. Ba, stati ma putin. Totusi e o poza cu presedintele. Faptul ca presedintele tarii a vrut el sa faca o poza cu mine, pentru mine e o onoare. Iertati-ma daca intelegeti altceva. Ne-am intalnit in WC la Sibiu de vreo 3 ori.

Articolul Explicatia geniala a acestei poze a lui Bobonete cu presedintele Iohannis! „A venit la WC chiar langa mine! S-a uitat in jos si mi-a zambit din mila!” VIDEO apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close