GENIAL! Ce ritual are Oana Roman pentru Craciun! Ce face noaptea, pentru noroc si BANI!


Ritualul Oanei Roman de Craciun. Cu toate ca familia ei s-a destramat in urma cu cativa ani, vedeta nu se abate de la ritualul ei. In fiecare an, in Ajun de Craciun, Oana Roman merge la mama ei, Mioara Roman, pentru a lua cina in familie.
Indiferent de ora la care ajunge, mama ei o asteapta cu masa incarcata. In plus, dupa ce ia masa cu mama ei, Oana Roman se duce la a doua ei familie. Si anume, familia lui Ionut Pascu, zis Pepe. Oana si cantaretul sunt ca doi frati si vedeta e tratata de familia artistului ca… parte din familie!
Ritualul Oanei Roman de Craciun
„În seara de ajun fac o masă la care vine mama și dacă pot, vin și Catinca și Kalina (n.r. – sora și nepoata ei). Asta e o tradiție pe care o menținem de foarte mulți ani. O dată, eram în Paris și nu a mai plecat avionul. Atunci a fost singurul an când nu am fost acasă în Ajun. Am ajuns pe la 2 noaptea, dar mama mă aștepta. În general, nu mă abat de la regulile astea.
În fiecare an, pe 24 seara împodobesc bradul și fac sarmale, cozonaci și stăm până spre dimineață. În fiecare an, Moșul vine și lasă cadourile sub brad. E o bucurie foarte mare să mergem să le desfacem. Eu și Marius, la 12 noaptea, ciocnim un pahar cu șampanie și încercăm să-l spargem, ca să aducă noroc”, a marturisit Oana Roman pentru libertatea.ro.

Articolul Ritualul Oanei Roman de Craciun. Ce face vedeta an de an pentru a ii merge mai bine apare prima dată în Ciao.ro.

Citeste continuarea pe Ciao.ro

Loading...
Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata