Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Ianis poate evolua cu Liverpool

143

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a vorbit, duminică, după remiza înregistrată de elevii săi în fața echipei Academica Clinceni, scor 0-0, despre starea de sănătate a fiului său, Ianis, accidentat în partida dintre Genk și Standard Liege.

Ianis Hagi s-a accidentat, în partida dintre Genk și Standard Liege, scor 0-1, dar se pare că mijlocașul se va reface în timp pentru partida cu Liverpool, din Champions League.

„Ianis a ieşit accidentat, dar poate evolua cu Liverpool. Am vorbit cu el, era acasă, a fost la refacere astăzi, e acolo, e bine, sperăm să vedem ce va fi. Asteptăm meciul, merg să văd şi eu meciul şi vedem ce va fi”, a spus Gheorghe Hagi, la Telekom Sport.

”Nu fac eu echipa aşa cum procedează majoritatea românilor. Eu mai vorbesc din când în când de convocări, de lot, pentru că îmi permit, doar atât, cine e convocat, dacă e sau nu convocat, dar nu formaţia pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să îmi facă cineva echipa”, a mai spus ”Regele”.

Genk se va înfrunta cu elevii lui Jurgen Klopp, la data de 23 octombrie, începând cu orele 22:00, în grupele Champions League.

Sursa: News24.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner