Gigi Hadid şi Zayn Malik au devenit părinţii unei fetiţe

Foto: elle.ro
0

Fotomodelul american Gigi Hadid şi fostul component al trupei britanice One Direction, Zayn Malik, au devenit părinţii unei fetiţe la sfârşitul săptămânii trecute, însă cuplul a făcut anunţul abia joi pe reţelele de socializare, relatează EFE.

Astfel, fotomodelul a publicat în social media o fotografie alb-negru în care o ţine pe micuţă de mână. “Fetiţa noastră ni s-a alăturat în acest sfârşit de săptămână şi ne-a schimbat viaţa. Sunt copleşită de dragoste”, a scris Gigi Hadid pe reţeaua de socializare.

La rândul său, cântăreţul a scris pe contul său de Instagram: “Fetiţa noastră este aici, sănătoasă şi frumoasă! Este imposibil să spun în cuvinte ce simt acum. Dragostea pe care o simt pentru acest om minuscul este dincolo de înţelegerea mea. Sunt recunoscător să o cunosc, mândru că este a mea şi recunoscător pentru viaţa pe care o vom avea împreună”.

Iniţial Gigi, sora lui Bella Hadid, era însărcinată în câteva săptămâni când a defilat la Săptămâna Modei de la Paris, în luna ianuarie, dând naştere unor comentarii legate de rotunjimea feţei sale şi fiind suspectată că ar fi recurs la retuşuri estetice. “Nu am făcut nicio operaţie estetică, este natura pur şi simplu”, a comentat ea ulterior.

De altfel, este vorba de primul copil al cuplului după cinci ani de relaţie. Gigi Hadid şi Zayn Malik sunt împreună din 2015, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului “Pillow Talk”.

Din lumea vedetelor, Jennifer Lopez şi Haley Bieber sunt câteva dintre vedetele care au transmis felicitări cuplului pe reţelele de socializare.

Sursa: Agerpres
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close