Giurgiu: Un bărbat originar din Congo, campion la strângerea de adeziuni pentru Pro România în judeţ

0 98

Un bărbat originar din Congo cu cetăţenie română, fost membru al PSD Giurgiu, a aderat recent la Pro România şi este campion la strângerea adeziunilor pentru partid în judeţ, el fiind prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă a organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni.

"Sunt împreună la această conferinţă de presă de astăzi cu colegii mei, coordonatorul organizaţiei municipale a Pro România, Marian Damian, şi, dacă îmi permiteţi să spun aşa, o pată de culoare pentru noi şi pentru politica giurgiuveană, Eminga Raymond, care este coordonatorul organizaţiei de la Buturugeni şi care, şi spre surprinderea mea, a venit din proprie iniţiativă către acest partid şi până în momentul de faţă cred că este campionul în ceea ce înseamnă a atrage cât mai mulţi oameni în jurul dânsului. Are vreo 48 de adeziuni, e destul de important pentru organizaţiile din mediul rural", a declarat coordonatorul organizaţiei judeţene a PRO România Giurgiu, Noruţ Stănişteanu.

Eminga Raymond are 55 de ani, a venit din Congo în România la studii la vârsta de 23 de ani şi spune că "a stat mai mult în România decât în Congo", a obţinut cetăţenia română şi se implică atât în viaţa comunităţii din Buturugeni, judeţul Giurgiu, unde şi-a achiziţionat o casă bătrânească şi oferă "meditaţii gratis la limba franceză pentru copiii din sat", dar a ales să se implice şi în politică pentru că vrea "să contribuie cu idei bune".

"Mă bucur că mă aflu aici, acum, într-o conferinţă de presă a PRO România, partidul la care am aderat din iniţiativă personală după ce am plecat din PSD, unde am activat şase ani de zile. Ceea ce se întâmplă la nivel naţional a făcut să nu mă mai regăsesc în PSD şi aveam de ales ori să stau în afara vieţii politice, ori să ader la un alt partid politic. Eu am ales PRO România. Încerc să mă implic în activitatea politică pentru că am fost primit…

Citeste continuarea pe Agerpres.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata