Globalworth Industrial se extinde cu ajutorul a două proiecte de aproape 18 milioane de euro

56

În prezent,brandul de industrial şi logistică al Globalworth anunţă extinderea portofoliului prin achiziţionarea a două proiecte industriale de 27.000 de metri pătraţi, în valoare de aproape 18 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei imobiliare.

Astfel, cele două tranzacţii sunt IPW Arad (Industrial Park West Arad) şi IPW Oradea (Industrial Park West Oradea) şi vor asigura dezvoltarea celui mai mare investitor office din Europa Centrală şi de Est în două noi oraşe majore din vestul României.

În România, portofoliul Globalworth Industrial cuprinde 260.400 de metri pătraţi, iar gradul de ocupare a acestui sub-brand este de 95%.

„Piaţa industrială şi logistică a înregistrat creşteri puternice în ultimii cinci ani, iar anul 2020 a adus accelerarea unor domenii precum producţia sau e-commerce-ul. Fiind deja prezenţi în zona de vest a ţării cu Timişoara Industrial Park, am văzut potenţialul strategic pe care zona o oferă. Cumulând toţi aceşti factori, am decis să achiziţionăm cele două proiecte industriale de la partenerul nostru, Global Vision, alături de care lucrăm îndeaproape pentru zona de industrial. Gradul de ocupare de 100% al parcurilor ce se află acum în comunitatea noastră ne confirmă puterea comercială ridicată pe care investiţia o are. Adăugarea celor două companii germane cunoscute în industria de automotive, iwis şi Huf România, în portofoliul nostru ne bucură şi ne motivează să continuăm activitatea Globalworth Industrial la cele mai înalte standarde”, a declarat Mihai Zaharia, director de investiţii Globalworth România şi director Pieţe de Capital Globalworth Group.

Aşadar, Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România şi Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piaţa imobiliară de birouri.

În România, compania este prezentă în: Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Sursa: agerpres
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata